Logor Crveni krst - Niš

Kampi Kryqi i kuq

Kampi i Kryqit të Kuq është vend-ekzekutimi ku u organizau shpërthimi i parë, gjegjësisht ikja në Europën e okupuar më 12 shkurt 1942. Më muzeun e kampit të dikurshëm sot mund të ndjejmë klithmat, vajin në të cilin toruturoheshin llogorashët e zhveshur dhe të rrahur, u ruajtën dhe u rikonstruktuan dhomat e izolimit në të cilat shtriheshin të burgosurit në tela me gjemba në vend të shtretërve, si dhe baraka në të cilën ende ka mbijetuar mbishkrimi gjerman Wache dhe dy SS. Ky muze është një ndër të rrallët në botë i cili në aqë mënyrë transparente ilustron vuajtjet dhe klithmat e të burgosurve të dikurshëm.

Galeri imazhesh

Vidikovac Svač

Vidikovac Svač - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Viewpoint Svač

Vidikovac Svač - Ulcinj
Click on image from gallery for larger preview

Restoran Shasi

Restoran Shasi - UIcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Karaula Fraskanjel

Karaula Fraskanjel - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Crkva Svetog Jovana Krstitelja

Crkva Sv. Jovana Krstitelja - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Crkva Svete Marije

Crkva Svete Marije - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Šasko jezero

Šasko Jezero - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Vinarija Bogojević

Vinarija Bogojević - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Vila Oblun

Vila Oblun - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Skadarsko jezero

SKadarsko jezero - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Hotel restoran ABC

Hotel ABC - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Restoran Groš

Restoran Groš - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Brdo Hisar

Brdo Hisar - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Narodni muzej Leskovac

1280px-Narodni_muzej,_Leskovac_04
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled