KONVENTA FARO DEDIKUAR RUAJTJES SË TRASHËGIMISË KULTURORE

KONVENTA FARO DEDIKUAR RUAJTJES SË TRASHËGIMISË KULTURORE

papers1280

A e dini se FARO konventa i është kushtuar ruajtjes së trashëgimisë kulturore në të cilën është e shkruar historia e njerëzimit?

Apo ndoshta atë se për herë të parë projekti Heritage Talk&Walk është përmendur dhe shqyrtuar mu në Faro konventën, si shembull i praktikës së mirë nga fusha e ruajtjes së mjedisit jetësor dhe trashëgimisë kulturore?

Faro konventa tregon jo vetëm kujdesin për trashëgiminë kulturore, por edhe potencialin e saj dhe mundësinë e kontributit të saj në zhvillimin e identitetit të rajonit, kështu që trashëgimia kulturore duhet të merret parasysh gjatë krijimit të një strategjie për zhvillim të qëndrueshëm.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Vidikovac Svač

Vidikovac Svač - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Viewpoint Svač

Vidikovac Svač - Ulcinj
Click on image from gallery for larger preview

Restoran Shasi

Restoran Shasi - UIcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Karaula Fraskanjel

Karaula Fraskanjel - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Crkva Svetog Jovana Krstitelja

Crkva Sv. Jovana Krstitelja - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Crkva Svete Marije

Crkva Svete Marije - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Šasko jezero

Šasko Jezero - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Vinarija Bogojević

Vinarija Bogojević - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Vila Oblun

Vila Oblun - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Skadarsko jezero

SKadarsko jezero - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Hotel restoran ABC

Hotel ABC - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Restoran Groš

Restoran Groš - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Brdo Hisar

Brdo Hisar - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Narodni muzej Leskovac

1280px-Narodni_muzej,_Leskovac_04
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled