UDHËKRYQI I CIVILIZIMEVE NË BALLKANIN PERËNDIMOR

UDHËKRYQI I CIVILIZIMEVE NË BALLKANIN PERËNDIMOR

97043972_132807475046886_5862225339329019904_o

Tema e udhëkryqit të civilizimeve në Ballkanin Perëndimor janë rrugët kulturore rajonale që do t’u ofrojnë vizitorëve një përvojë kulturore me cilësi të lartë dhe autentike në lidhje me shfaqjen e civilizimeve në këtë zonë, ndikimin e tyre dhe ndryshimin me kalimin e kohës.

Ndjejeni parahistorinë dhe kohën antike, njihuni me kulturën e periudhës së bronzit e pastaj me atë helene, romake dhe bizantine. Përjetoni renesansën kulturore të periudhës mesjetare të Ballkanit Perëndimor. Kaloni përmes përmendoreve të Perandorisë Osmane dhe njihuni me trashëgiminë kulturore të Austro-Hungarisë në Ballkanin Perëndimor.

Përjetoni ndjenjën kulturore përmes rrëfimeve, gjegjësisht tregimeve dhe legjendave të lidhura me pikat e trashëgimisë kulturore, që ruajnë kulturën dhe traditën e këtyre vendeve.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Vidikovac Svač

Vidikovac Svač - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Viewpoint Svač

Vidikovac Svač - Ulcinj
Click on image from gallery for larger preview

Restoran Shasi

Restoran Shasi - UIcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Karaula Fraskanjel

Karaula Fraskanjel - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Crkva Svetog Jovana Krstitelja

Crkva Sv. Jovana Krstitelja - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Crkva Svete Marije

Crkva Svete Marije - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Šasko jezero

Šasko Jezero - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Vinarija Bogojević

Vinarija Bogojević - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Vila Oblun

Vila Oblun - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Skadarsko jezero

SKadarsko jezero - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Hotel restoran ABC

Hotel ABC - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Restoran Groš

Restoran Groš - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Brdo Hisar

Brdo Hisar - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Narodni muzej Leskovac

1280px-Narodni_muzej,_Leskovac_04
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled