Restoran Shasi - UIcinj

Restoran Shasi

Vendndodhja

Liqeni kryesisht është i rrethuar me kallamishte dhe nga bregu nuk është i arritshëm shumë lehtë, andaj njoftimi me bukuritë e saja më së mirë është të zbulohen nga uji. Restoran Shasi i cili ndodhet mu në breg të liqenit, përveç specialiteteve gastronomike me ushmime lokale të përgatitura në mënyrë tradicionale, musafirëve të saj u jep mundësi të shumta për shijimin e bukurive të këtij ambienti. Lundrimi me platformën e improvizuar për lundrim nëpër liqe si dhe mundësia për larje në ujin e pastër të liqenit janë disa nga mundësitë më të mira që i rekomandojmë vizitorëve që t’i shijojnë në këtë territor të ardhëshëm të mbrojtur.

Galeri imazhesh

Vidikovac Svač

Vidikovac Svač - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Viewpoint Svač

Vidikovac Svač - Ulcinj
Click on image from gallery for larger preview

Restoran Shasi

Restoran Shasi - UIcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Karaula Fraskanjel

Karaula Fraskanjel - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Crkva Svetog Jovana Krstitelja

Crkva Sv. Jovana Krstitelja - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Crkva Svete Marije

Crkva Svete Marije - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Šasko jezero

Šasko Jezero - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Vinarija Bogojević

Vinarija Bogojević - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Vila Oblun

Vila Oblun - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Skadarsko jezero

SKadarsko jezero - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Hotel restoran ABC

Hotel ABC - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Restoran Groš

Restoran Groš - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Brdo Hisar

Brdo Hisar - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Narodni muzej Leskovac

1280px-Narodni_muzej,_Leskovac_04
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled