pic 1

Hotel Ambasadori dhe restorant Tre fenerë

U rindërtua edhe hotel Ambasadori i njohur, vendi ku e gjithë elita e atëhershme zinin vend. Por nëse dikush do ta njoftoj edhe më thellë Nishin dhe specialitetet e tij duhet të vizitojë Dy Fenerët i cili ndodhet në një kuart jo shumë të lakmueshëm të qytetit ose të shkoj në Zvrk në rrugën e Vozhdovcit, ku në muajt e verës kopështi i restoranit i cili ndodhet nën hijen e drunjve të lipës të ofron kënaqësi dhe shplodhje të paharrueshme. Aty mund të provosh sallatat e famshme të moravës ose bukë të thekur me specë djekëse, specialitete këto që banorët nuk e dinë pse por i quajnë “sallatë shqiptare”.

Galeri imazhesh

Vidikovac Svač

Vidikovac Svač - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Viewpoint Svač

Vidikovac Svač - Ulcinj
Click on image from gallery for larger preview

Restoran Shasi

Restoran Shasi - UIcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Karaula Fraskanjel

Karaula Fraskanjel - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Crkva Svetog Jovana Krstitelja

Crkva Sv. Jovana Krstitelja - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Crkva Svete Marije

Crkva Svete Marije - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Šasko jezero

Šasko Jezero - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Vinarija Bogojević

Vinarija Bogojević - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Vila Oblun

Vila Oblun - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Skadarsko jezero

SKadarsko jezero - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Hotel restoran ABC

Hotel ABC - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Restoran Groš

Restoran Groš - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Brdo Hisar

Brdo Hisar - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Narodni muzej Leskovac

1280px-Narodni_muzej,_Leskovac_04
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled