Контакт

“Heritage Walks & Talks”

Здружение МАНИФЕСТО

Од 2011 година, здружението Манифесто работи на создавање на подобра околина за локалните заедници. Основана е од млади професионалци во туристичката индустрија. Здружението се занимава со имплементација на проекти во туризмот преку кои создава разни туристички производи, за доброто на локалното население и туристите.

green-logo-2

NVO Green Life

Целта на здружението е да ја подобри состојбата на животната средина, да ги зачува природните ресурси и да го спроведе концептот на одржлив развој во Црна Гора со посебен акцент на одржливиот туризам и одржливо планирање на просторот. Организацијата обединува луѓе од различни профили и искуства, кои преку работа во различни организации и институции учествувале во иницијативи поврзани со заштитата на природата и животната средина.

Здружение ЕКОТУРИЗАМ

Здружението за екологија и туризам ЕКОТУРИЗАМ 2016 е тим на млади, креативни и страствени активисти. Тимот се состои од експерти за политика и членови на заедницата поддржани од научници, деловни лидери, адвокати и оние кои напорно работат на заштита на околината на Охридското Езеро во процесот на развој на одржлив туризам. Здружението е основано во 2016 година со седиште во Охрид, Македонија.

Vidikovac Svač

Vidikovac Svač - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Viewpoint Svač

Vidikovac Svač - Ulcinj
Click on image from gallery for larger preview

Restoran Shasi

Restoran Shasi - UIcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Karaula Fraskanjel

Karaula Fraskanjel - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Crkva Svetog Jovana Krstitelja

Crkva Sv. Jovana Krstitelja - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Crkva Svete Marije

Crkva Svete Marije - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Šasko jezero

Šasko Jezero - Ulcinj
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Vinarija Bogojević

Vinarija Bogojević - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Vila Oblun

Vila Oblun - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Skadarsko jezero

SKadarsko jezero - Podgorica
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Hotel restoran ABC

Hotel ABC - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Restoran Groš

Restoran Groš - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Brdo Hisar

Brdo Hisar - Leskovac
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled

Narodni muzej Leskovac

1280px-Narodni_muzej,_Leskovac_04
Klikni na sliku iz galerije za veći pregled