преземете апликација "Heritage Walks&Talks"

Ве водиме низ монументалните споменици од Втората светска војна, минуваме низ царски палати и антички населби и одиме сѐ до праисториски населби со прекрасни пејсажи.

* Достапно на iPhone, iPad и сите уреди со Android

За апликацијата

Мобилната апликација е замислена како алатка што ќе ја користат туристи на осум разработени страници / локации. Таа поседува информации за развиени Херитиџ прошетки на осум локации и е збогатена со соодветни фотографии и графики. Апликацијата може да се преземе и да се користи за време на прошетка, но исто така и во фаза на подготовка на патувањето. Апликацијата се заснова на концепт што овозможува лесна употреба.

2screens3